Bungalows

Type A, 4-persoons

Op “Slufteroord” kunt u kiezen uit 4-, 6- en 8-persoons bungalows, van eenvoudig tot zeer luxe (ANWB-classificatie 3 tot 5 sterren). Allemaal op 500 – 750 m2 grond en volledig omgeven door boomsingels. Maximale privacy dus.

Type A, 6-persoons

De bungalows (meerendeels vrijstaand) zijn verschillend qua uitrusting en comfort.De vier- en vijfsterren-bungalows zijn voorzien van vaatwasser, combimagnetron en ligbad. Alle bungalows hebben kabel-tv en zonneteras met tuinmeubelen. Uw auto kunt u naast de bungalow parkeren. Voor de kinderen is er een speeltuintje. De bungalow-interieuren kunnen afwijken van de foto’s.

Type B, 6-persoons

Aan de foto’s kunnen dan ook geen aanspraken worden ontleend. DiversenOp het terrein is een goed uitgerust wasserette aanwezig. Kinderbedjes, kinderstoelen en boxen kunt u bij de receptie huren.

Type B, 8-persoons

Huisdieren zijn toegestaan mits tevoren aangekondigd. Tegen gereduceerd tarief kunt u gebruik maken van het subtropische zwemparadijs Calluna op zo’n 4 kilometer van het park. Calluna heeft ondermeer een waterglijbaan van 85 meter, een golfslagbad, whirlpools en sauna en stoombad. Het park ligt aan de voet van duinen, met daarachter het uitgestrekte natuurreservaat De Slufter. Op korte afstand van het park ligt cafĂ©-restaurant De Slufter